Wil je me helpen?

Vanuit onze community krijgen we wekelijks vragen over hoe we dit leven als nomadic family zijn gestart en ingericht hebben. Wat is jullie geheim, hoe zijn jullie gestart met vloggen, hoe maken jullie brand deals en hoe krijg ik mijn partner ook zo ver om net als jullie, veel te reizen en locatie onafhankelijk te werken?

De meeste vragen ontvangen we rondom deze vier topics. Tijd om onze ervaring en kennis te delen, uiteraard in een digitale vorm (denk b.v. aan een training, workshop of e-Book) zodat we tijd- en locatieonafhankelijk blijven.

Mijn hulpvraag

Maar voordat ik in de ‘Maak Modus’ schiet wil ik weten met welk topic ik zal starten.

Stel je investeert € 250 in jezelf, aan welk topic besteed je deze euro’s?

1. Zo Maak Je Betaalde Lange Termijn Deals Met Merken Als Micro Influencer

2. Van Full Time Werknemer naar Full Time Reiziger. Ons Geheim Ontrafelt.

3. Creëer Cinematic Reis Vlogs Die Bekeken Worden

4. Het Ultieme ‘Volg Je Droom’ Stappenplan Voor Jou En Je Gezin

Wil je jouw eerste ingeving hieronder met me delen? Dat waardeer ik enorm, het helpt me de volgende stap te zetten in de ontwikkeling van ons digitale programma.


No Comments

Post A Comment

Share This

Share This

Share this post with your friends!